
خواص انبه
* ضماد برگ درخت انبه، پوست سر و مو را تقویت می کند و خاصیت رنگی (سیاه) نیز دارد.
* این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می آید، طوری که مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود.
* این میوه اندیس گلایسمی بالایی نیز دارد، یعنی وقتی مصرف شود، قند خون به یکباره افزایش پیدا می کند و موجب ترشح هورمون انسولین می شود. با ترشح این هورمون، قند به داخل سلول ها وارد شده و دوباره افت پیدا می کند.
* به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری میکند.
* شربت انبه یا ازگیل ژاپنی در طب چینی برای درمان گلودرد و رفع سرفه استفاده میشد.
* ازترکیب برگ انبه و چند ماده دیگر برای ساخت اکسپکتورانت (داروی خلط آور) و مسکن برای درد سینه استفاده میگردد.
* برای هضم غذا بسیار مفید است.
* آرام بخش است.
* برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید.
* این میوه به دلیل داشتن ویتامین C و بتاکاروتن، یک سیستم ایمنی بسیار قوی در بدن شما ایجاد می کند.
* برای بهبود عملکرد سیستم تنفسی مفید است.
* خوردن مقدار زیاد انبه یا ازگیل ژاپنی باعث خواب آلودگی میگردد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط یاس کبود در 1396/03/14 ساعت 05:02:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |