
خواص طالبی
* خواص طالبی و گرمک شبیه به هم می باشد که در اینجا هر خواص هر دو را می نویسیم :
1- طالبی میوه ای اشتها آور است.
2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.
3- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است. بهتر است برای درمان یبوست قبل از غذا از طالبی استفاده کنید.
5- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.
6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
7- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
8- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
9- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
10- گرمک سرشار از ویتامین هایA وC و سلولز است.
11. طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA بوده و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان میشود.
12. بچههایی که از آسم رنج میبرند، در صورت استفادهاز میوههایی که ویتامین C بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی شده و کمتر سرفه میکنند. از این رو، استفاده از طالبی در میان وعدهها به علت وجود مقادیر بالایی از این ماده مغذی بسیار کمککننده است.
13. خاصیت آنتیاکسیدانی ویتامین C خاصیت ضد التهابی نیز دارد و این خاصیت مانع از شدت یافتن علایم آسم در بیماران می شود. به علاوه، آنتی اکسیدان های موجود در طالبی از بروز التهاب مزمن برونشها نیز جلوگیری میکند، به همین دلیل مصرف روزانه آن برای بیمارانی که از مشکلات تنفسی رنج میبرند، بسیار مفید شناخته شده است.
14. طالبی حاوی مواد مغذی و معدنی است که میتواند به شما در ترک سیگار و بهبودی و بازیابی بدن در رهایی از نیکوتین کمک میکند
15. کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند به مدت ۲ هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.
16. با وجود اینکه طالبی طعم شیرینی دارد اما چون از ۹۰ درصد آب تشکیل میشود کم کالری است. در واقع در هر ۱۰۰ گرم طالبی ۳۰ تا ۵۰ کیلو کالری وجود دارد و حاوی حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد قند است. پس با خیال راحت در برنامه های کاهش وزن خود میتوانید از آن استفاده کنید. اگر میخواهید شکمتان کوچک شود قبل از ناهار طالبی بخورید.
17. کسانی که کم خونی دارند میتوانند از طالبی استفاده کنند. بهتر است بعد از غذا مصرف شود.
18. برای شادابی پوست از ماسک طالبی استفاده کنید : بدین صورت که گوشت طالبی را له کرده و کمی کتیرا با آن مخلوط کرده بصورت ماسک روی صورت بگذارید.
19. برای از بین بردن چین و چروک صورت گوشت له شده طالبی را با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده روی صورت بمالید.
20. گوشت طالبی را اگر روی سوختگی های سبک و سطحی یا ورم پوست بگذارند، آن را تسکین داده و شفا می بخشد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط یاس کبود در 1396/02/03 ساعت 04:22:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1396/02/03 @ 05:13:47 ب.ظ
مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر [عضو]
موفق باشيد
http://narjes-s3.kowsarblog.ir/