نشست علمی پژوهشی

باسمه تعالی
نشستی با عنوان «تبیین گام دوم انقلاب با محوریت علم و پژوهش» در مدرسه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها – رفسنجان برگزار شد.
مدرسه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها – رفسنجان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری وتاکید ایشان بر تبیین گام دوم انقلاب و نیز تاکید بر گسترش پژوهش و پژوهش محوری، اقدام به برگزاری نشستی با عنوان تبیین گام دوم انقلاب با محوریت علم و پژوهش با حضور استاد محترم جناب آقای مهدی تقوی رفسنجانی و جمعی از طلاب محترم سراسر استان نمود. در این نشست که در تاریخ 20/5/1400 از طریق سامانه مدرس - تالار پژوهشی برگزار شد و به ابعاد و جوانب مختلف موضوع و تحلیل سخنان مقام معظم رهبری پرداخته شد.
آقای تقوی در ابتدا بیان داشت: رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی تاکید داشتند که روی مسئله بیانیه گام دوم انقلاب کار شده و تبیین شود.
وی در ادامه و قبل از ورود به بحث علم و پژوهش به تبیین مختصر بیانیه گام دوم پرداخته و گفت: بزرگترین هدف انبیای الهی، تشکیل حکومت اسلامی بوده و امروزه به برکت انقلاب اسلامی، این هدف محقق شده است. از این رو طبق فرموده امام راحل رحمه الله علیه، حفظ این نظام از اوجب واجبات است. انقلاب اسلامی، عصر جدیدی را آغاز کرده و در دنیایی که میان شرق و غرب تقسیم شده بود، حکومت دینی را ایجاد نمود. البته ما الان جمهوری اسلامی داریم که رشحه ای از رشحات حکومت اسلامی است و هنوز تا رسیدن به حکومت اسلامی راه داریم. همچنان که پیامبر صلوات الله علیه و امام علی علیه السلام نیز در طول حکومتشان به همه اهداف حکومت دست نیافتند.
استاد دانشگاه علوم سیاسی در ادامه تبیین بیانیه گام دوم اظهار داشت: این انقلاب، اسلامی بوده و شعارهای آن، جهانی، فطری، درخشان و همیشه زنده اند. طوری که هیچگاه بی مصرف و بی فایده نخواهند شد. بی شک فاصله ی میان بایدها و واقعیَّتها، همواره وجدانهای آرمان خواه را عذاب داده و می دهد، امَّا این، فاصله ای طی شدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بی شک در آینده، با حضور نسل جوان مؤمن و دانا و پُرانگیزه، با قدرت بیشتر طی خواهد شد.
مهدی تقوی افزود: برای رسیدن به تمدن اسلامی، طی کردن پنج مرحله لازم است: 1. انقلاب اسلامی 2. نظام اسلامی 3. دولت اسلامی 4. جامعه اسلامی 5. امت اسلامی
در گام دوم انقلاب، خطاب اصلی رهبر انقلاب به جوانان بوده و به آنان توصیه می کند که برای برداشتن گام های سالم در آینده، باید گذشته را به درستی شناخت و از آن درس گرفت. ایران با اقتدار و پیشرفته و آزاد امروز، محصول چهل سال گذشته است. چالش با استکبار همچنان ادامه دارد ولی به شکل جدید؛ آن روز چالش با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمَّال بیگانه یا تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانه جاسوسی بود، امروز چالش بر سرِ حضور ایران مقتدر در مرزهای رژیم صهیونیستی و برچیدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از منطقه غرب آسیا و حمایت جمهوری اسلامی از مبارزات مجاهدان فلسطینی در قلب سرزمین های اشغالی و دفاع از پرچم برافراشته حزب الله و مقاومت در سراسر این منطقه است. این تغییر چالش، نشان از قدرت رو به افزایش ایران عزیز در این چهل سال دارد.
وی در ادامه به مسئله علم و پژوهش در بیانیه گام دوم پرداخت و گفت: البته یک سری مشکلاتی در کشور وجود دارد که علل مختلفی دارد. اما راه حل اصلی آن، حاکمیت تفکر انقلابی و جهادی در مدیریت کشور است. دو توصیه جدی به نسل جوان برای ادامه مسیر پر افتخار انقلاب چنین است:
1. شناخت ظرفیت های عظیم مادی و معنوی کشور- کلید حل مشکلات در داخل کشور است.
2. نگاه امیدوارانه و خوشبینانه به آینده کشور - بدون این کلید اساسیِ همه ی قفلها، هیچ گامی نمی توان برداشت.

وی در پایان گفت: نقشه راه آینده کشور در گرو تلاش در 7 حوزه اساسی است:1. علم و پژوهش 2. معنویت و اخلاق 3. اقتصاد قوی 4. عدالت و مبارزه با فساد 5. استقلال و آزادی 6. عزت ملی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن 7. سبک زندگی اسلامی
ایشان در پایان نیز توصیه جدی نسبت به تحقیق وپژوهش دراین زمینه کرده و عنوان نمود که طلبه باید از توان علمی بالایی برخوردار باشد. همچنین استاد دو کتاب «بیانیه نامه» و «عصر جدید» را برای بررسی بهتر پیرامون بیانیه گام دوم انقلاب معرفی کرد.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.